Tuesday, September 25, 2012

First Time...

Zayn kena tinggal dengan ninda...

Had a lunch date with my girlfriends at IPC today. Plannya nak bawak both kiddos. Lunch kat Ikea then playtime kat IPC atas tuu... Bagi budak2 tuu seronok2 with friends...

Tapi before nak keluar si kecik tuu tido plak. So tanya MIL dulu nak try jaga tak. Just give a call kalau apa2 and I'd rush back.

Boleh pulak bila sampai IPC mobile mati tetiba, panic jugak. Nasib baik lepas godek-godek it came back to life. Tunggu jugak THE CALL...

It never came.

Sampai rumah dengar Zayn tengah gelak-gelak dengan ninda dia.

Alhamdulillah...

Ninda dia cakap first 10 mins lepas bangun tuu nangis laa jugak. But boleh lah pujuk. Bukan nangis menjerit meraung ;-)

And lepas tuu dia makan n main macam biasa jer :-)

That's my good boy. Puas mommy and lyssa berdoa dalam kereta tadi :-)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


1 comment:

Adinina said...

sometimes i like going out with my eldest too..yg kecik tinggal ngan maid..hehe. rasa mcm yg eldest tu dah jadi best friend, esp bila kuar shopping.

yg kecik tu ok je kan bile kita balik. hehe.