Wednesday, September 19, 2012

After School Activity

Took Lyssa and her cousin to Kidzsport yesterday. They played, ran and giggled nonstop for the whole two hours we were there :-)

Itupun kena paksa balik! Kalau tak paksa, mau sampai ke malam kat situ :-)

Seronok sebab they were the only ones playing. Memang kosong takde orang langsung. Kalau kat GE Mall tuu after school pun ramai jugak, some more with kids from their various classes. Tapi kat sini sunyi jer.

Zayn geram tak boleh nak panjat ikut kakak kakak. Last2 mommy nii bawak laa dia jugak panjat untuk turun slide nii beberapa kali (yeah, mommy pun sama turun slide jugak... Hehehehe). Seronok laa budak kenit tuu. Tinggi jugak jenuh dia merangkak naik, sampai tido keletihan lah dia bila dah nak balik tuu.

Kat luar Kidzsport yang nii nampak ada macam-macam activities menarik for them also. Art class, painting porcelain figures, macam ada baking class (tapi nii tak jenguk betul-betul)... Maybe later later boleh try.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


2 comments:

puteri said...

Mmg best kalau bawak pi on weekdays. Kalau weekends berlaga bahu je dengan orang. Packed! Mahal plak tu.

Extra classes pun bagus. I have yet to try the art class yang pay as u go to. looks like fun.

aizuraawang said...

Yg kat GE tuu best awak art class dia... Berbaloi bayar sbb hasil dia best2 bukan takat painting2 jer... Arts & crafts... Buat2 brg... Syok...