Monday, July 16, 2012

Meroti Pulak...

Haven't been doing anything much or go anywhere special lately. That's why no updates here. Masak pun yang biasa-biasa jer.

Tadi jer meroti jap. Lauk dalam freezer dah habis, so ingat buat roti jer leh cicah-cicah sambal and kari leftovers just in case the hubs tak bawak balik dinner. But dia balik bawak khabsa ayam :-))

Anyway, I've always thought making bread would be tedious without a breadmaker. Sebab selalu baca orang yang buat roti nii selalunya pakai breadmaker.

But harituu ada kawan kat sini post recipe kat fb nampak macam senang jer nak dikerjakan. Try-try, menjadilah pulak :-) Suka suka! But mesti kalau ada breadmaker roti lagi fluffy :-)



2 comments:

Drama Mama said...

u make ur own bread..mee...keow teow. i am impressed!!!

aizuraawang said...

kalau i kat msia i pun tak buat jugak kot :-)