Sunday, December 4, 2011

Still No Water

Ya allah... today is the second day takde air. Bilakah nak ada air balik nii? Adakah tuan rumah ini tidak membayar bil air? Huhuhuhuhu... Jiran bawah cakap masjid depan rumah nii ada air...

Ingat ker boleh lah steam up the bathroom today with hot water... Ohhh what a lovely lovely idea in this freezing cold weather! Tapi nampak gayanya mandi P.Ramlee jugak lah harini alamatnya...

The kids?

One just dragged herself out from under the covers because she was hungry. Mula-mula tuu taknak keluar langsung sebab sejuuuuukkkk... Perut dah lapar sangat agaknya, baru keluar. Suruh pakai jacket/sweater tak nak pulak.

Lagi sorang baru lepas makan and burp kuat-kuat. Sekarang nii tengah main air tin daddy mana dia dapat ntah sambil tengok Dora ;-) Budak kecik sorang nii tengah-tengah takde air nii lah dia nak poop bebanyak! Horror nak menyucinya hahahahahaha... Lepas tuu macam relaks jer tak sejuk langsung. Kita pakaikan socks tak sampai 2 saat dia cabut sendiri.

Heater?
Nonexistant - it only breezes out cool blasts of air. Ada yang portable, tapi takut si kenit tuu asyik nak mengusik jer lah pulak.

Air... tolonglah kembaliii...


1 comment:

pu3natul said...

Susah jugak takde heater ek? Takut sejuk sangat sampai tak sihat nanti.

Haaa time takde dia poop byk yerr....masa ni la baby wet wipes diperlukan kan? Banyak stock tak tu?