Wednesday, August 24, 2011

Cookies...

I want to tulis the tajuk as 'Raya Cookies' but then takut tak sampai ke raya plak nanti... hahahahaha.... Tuu pun nasib baik cookies yang diorder belum siap, kalau tak confirm licin!

Tergoda tengok semua orang dok menayang pics homemade cookies baik di fb mahupun di blogs. So kena jugak buat sejenis bagi 'feel' raya ;-) Sambil buat sambil pasang lagu raya... barulah terasa macam aidilfitri makin dekat.

Sekarang nii tengah bau harum semerbak dari oven tuu... i just love the smell of something baking in the oven. Last batch. Sikit jer tapi. Rasanya dalam 80+ pcs. Tak tau apesal tak sampai seratus. Dalam resipi cakap boleh dapat seratus. Padahal I siap measure exactly tuu. Hmmmm... maybe size telur yang berbeza kot.

Anyway, dah kluar oven nanti baru leh tayang pics... next entry.

I really should learn how to make tart nenas laa...


No comments: