Tuesday, May 3, 2011

Holiday Inn Resort Half Moon Bay

Semalam as soon as hubby balik dari ofis terus keluar menuju ke Khobar. The plan was to check out the Holiday Inn at Half Moon Bay and nak reserve for this weekend when MIL and BIL sampai. Here's a pic of the resort. Kat website nampak macam cantik even though the rooms nampak macam ok ok jer.


Image Googled.

So anyway, we've been to Half Moon Bay once before tapi masa tuu malam tak nampak apa. Jalan ke sana pun follow gps jer and tak tau lah memang semua orang ikut jalan tuu ker apa, but the road was a bit bumpy. Semalam pulak ada detour sebab jalan tutup, kenalah pusing jauh skit lagi.

Sampai-sampai dengan konfidentnya nak reserve lah kan. Skali orang arab tuu cakap weekend nii FULL! Laaa... tak sangkalah pulak boleh full resort tuu. Itupun kitorang tak percaya lagi cakap dia, hahahahahha.... tau-tau jerlah orang sini buat kerja camner.

Surf jugak internet to confirm. Memang fully booked for this weekend. Huhuhuhuhu... Sedey...


2 comments:

SHiK's_DaUs's said...

cantiknye... bape ye rate per nite? your hubby keja company ape eh?

aizuraawang said...

My husband kerja kat Saudi Kayan. Yours? Dah banyak join program jumaanisa ker Shikin? I tarperuk jer lah kat rumah nii buat sementara waktu, kena ikut ragam n timing baby. Tuu pun nasib ada jiran mesia... kalau tak lagi sangap ;-)