Wednesday, January 19, 2011


Dah lama gak teringin makan nasi lemak yang dibungkus daun pisang. Kebetulan semalam ke Lulu Supermarket yang banyak barang imported, terjumpa pulak daun pisang. Segelung SAR4 plus.

Ok laaa... banyak and cantik jugak daunnya. Dapatlah bungkus nasi lemak sikit untuk balas pinggan jiran-jiran yang terperuk dalam almari tuu. (Have I mentioned my neighbours are really nice and rajin like that ;-) Ada jer benda yang nak share.)

Lyssa pulak bangun lambat pagi tadi (or should I say TENGAHARI) sebab semalam tido lambat tengok movie. Boleh lah masak and siapkan sumer tanpa banyak gangguan.

Pic nii pun dah nak abih makan baru teringat nak snap. Kenang-kenangan masak nasi lemak daun pisang sendiri. Lepas nii tak tau lah bila lagi ek.


1 comment:

Wallcraft said...

I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader could win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/