Wednesday, August 11, 2010

Salam Ramadhan

Isn't it funny how bila tak puasa, mood and selera nak makan takde langsung. Loya konon. Tak ingat pun nak makan minum. Dah tengahari baru teringat nak isi perut.

Tapi first day puasa nii bangun2 pagi kena remind diri sedang berpuasa. Nasib tak capai gelas tuu.

Insyaallah, moga-moga dapat puasa penuh tahun ini. Masa pregnantkan Lyssa dulu I was in my third trimester, dapat jugak puasa penuh walaupun lapar sentiasa. Ini dalam "honeymoon period" a.k.a second semester, hoping it will be easier.

Nii baru pukul 10.30pagi tengah pikir nak masak apa untuk buka. Buka pukul 6.23...

Salam Ramadhan untuk semua yang sudi mambaca...


No comments: