Tuesday, August 31, 2010

Alhamdulillah, Selesai Sudah.

Badan ini teramat sangat letih...

First time lah katakan semalm memasak dari pagi hingga ke petang sorang-sorang nak kasi orang makan. En. Suami cerita ramai jugak 'bachelors' yang datangnya sampai they all kena duduk bersila kat dapurlah. Lauk semua pun licin, alhamdulillah.

Yang perempuan pulak kepenatan sampai masing-masing makan pun selowww jerr ;-)

Budak-budak pulak I hantar masuk bilik Cik Lyssa, main/lari/jerit lah puas-puas tanpa gangguan...

Even though tired, I feel satisfied. Hey, I CAN actually make a decent meal to feed people :-D

Pics later, tunggu orang lain upload kat fb. Dah petang tuu nak angkat bam-bam amik camera pun tak larat.

Selamat menyambut hari kemerdekaan!

Esok nak balik kampung!!! Wooohoooo!!!


2 comments:

anna said...

zura!!!!!hebatnya u masak smua ke?????best!!!!!!!!!

aizuraawang said...

Anna... lepas tuu terduduk keletihannn selama 3 hari ;-) hahahahah.