Tuesday, July 6, 2010

Food Cravings

Semenjak pregnant nii, boleh kira dengan sebelah tangan brapa kali makan nasi. Memang tak terbuka selera langsung tengok nasi (ke tak terbuka selera dengan masakkan sendiri?).

Cuma skali harituu dapat makan sushi and teppanyaki, masyaallah nikmatnya... Kat sini takde sushi restaurant. Harituu makan sushi kat hotel harga lebih kurang RM55 for 4 pieces (giler tak??).

Kalau hari-hari tuu yang memang betul2 sedap dimakan sekarang nii is Nestle Fitness Honey & Almond cereal. Rasa macam nikmat sangat bila makan.

Tuu yang tak sabar nak balik nanti. Nak makan. Lagi sebulan lebih jer lagi. Antaranya...

1. Sushi
2. Yong Tau Foo
3. Masak Lemak Daging Salai Wan
4. Nasi Dagang Aunty Wo
5. Masak Tempoyak Wan
6. Char Kuey Teow TTDI Jaya


2 comments:

fatin said...

congrates beb!! just found out bout the great news!! hehehe..
how long u guys will stay there..?? 4yrs?

anyway, ave fun!

Drama Mama said...

wah wahhh...makin kurus la u eh...healthy too..makan nestle cereal ja. :-)

lama tak nengok gambar lyssa la..letak la sini. :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com