Friday, June 25, 2010

Sale! Sale! Sale!

No wonder people go crazy buying designer stuff. When there's a sale up to 80% off with still good stuff on the racks, who can't resisit the urge to splurge right?

Berderet orang tunggu depan pintu shops untuk bukak lepas waktu solat.

Nasib baiklah kitorang bukan duduk Riyadh ker, Jeddah ker... Kalau tak lagi lah duit terbang agaknya... Duduk sini with a limited choice of shops pun dah cukup teruja.


5 comments:

Mimi said...

Haha :D U pun q skali ke??

Btw..

CONGRATSSSS on the 2nd pregnancy~
Take care okie!

aizuraawang said...

thanks mimi! takde laa que ;-) but join jugaklah the crowd survey2 harga since ramai orang, kalau kat kl tuu jengok dari luar jer...

Drama Mama said...

wah wah wah.sila borong dengan extra. nanti kalau tak nak boleh jual kat kitorang kitorang kat sini. hiks

p/s how's lyssa doing over there? :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

FAM said...

apa yg best zura? kirim2 can ke? hehehehe

aizuraawang said...

Will definitely put up a sales blog if i get cheap kids stuff k...

Fatin, kalau nak survey anything kita leh tlg chk price here ;-)