Saturday, May 29, 2010

Balik Ke Tak?

Arrghhhh... dilema!!

Nak balik konvo ker tak nii???

Konvo early August. First week. Dah check ticket MAS ada yang cheapfare. 2 orang return around 2.5k total.

Travel date arounf 31 Julai - 17 August.

MASALAHNYA...

Puasa/raya pun memang nak balik. Tiket dah beli semua. Balik sebulan from 1 September until 30 September macamtuu.

Soooooooo... kalau balik konvo, maknanya duk sini 15 hari lepas tuu balik KL balik. Penat woohhh... and macam orang kaya-kaya jer nak buat macam tuu kan.

Nak balik skali arung duduk lelama sampai September terus pun tak sanggup rasanya... LAMA SANGAT!

So kesimpulannya, adakah tak payah pergi konvo?


2 comments:

pu3natul said...

we had the same dilemma masa Gee's graduation - nak gi balik manc ke idak? the cost is whoaa over the top, tapi seronok gatai nak jalan2 kan? in the end we put our feet on the ground and didn't go.

your case slightly different la coz u still coming back. tapi 15 days extra tak terasa sangat la kot. i'm sure you'll be super busy.

but nevertheless, the scroll tetap dpt no matter awak datang ke tak kan? i guess it comes down to do u wanna have a picture of you in the gown, right?

you've been there, done that, nothing new except the colour of the gown. kan?

last2 baling dadu je wak..haha!

aizuraawang said...

decided. not going to balik convo. serious macam apa jer kalau pergi balik pergi balik. membuang duit jer.... even though teringin gak nak pakai gown. color gown sama, bentuk dia lain (i think), same sash color...orange. uhuuuuuu... but what to dooooo kann....