Wednesday, April 7, 2010

Random Update

Wow... lama giler tak update sini. Ntah apesal takde mood nak update. Jalan-jalan thru my bloglist jer...

So anyway... random post... listed down in no particular order. Mengikut apa yang diingati jer ;-)

1. Met Jua last Thursday. Nice meeting you!! Nanti2 bawak Faris deting ngan Lyssa k.
2. First time borong di Munawwarah. Got promo buy 3 free 1. Saya sukaaaaa!
3. But my mom tak suka. And I pun tak berapa berkenan bila dikenakan tudung munaw ke muka dia. Dunno why. Nampak tak cantik.
4. So ke kedai tudung feveret my mother, Ariani, for her birthday present(s).
5. Insyaallah me and Lyssa will be flying off on the 21st.
6. Yup. Due to some reasons the daddy won't be coming back to pick us up. I'll be flying solo with the little misses. Wish me luck please.
7. Tadi shopping kat Tesco macam nak bukak kedai runcit. Ini kalau tak masak jugak nanti tak taulah.
8. Harituu sempat ke Ipoh untuk satu wedding. Wedding ke-n (tak boleh nak kira) seorang relative. Walaupun saya tak berapa nak berkenan kat isteri sekarang, saya still rasa bersalah!!!!
9. Tadi ke Ampang Puteri untuk jab meningitis saya dan Cik Lyssa. Cik Lyssa macam mana ntah boleh jatuh kerusi bedebuk kepala kat lantai (nasib berkarpet!!) sebelum nak kena jab tuu. Kesiaaannnn dia!!!
10. Lyssa sekejap tadi pakai baju ultraman with her princess ariel tiara and fake earrings... what should i make of this?

Enjoy the piccas... in random order gak!











Ooohhh... masa gi Ipoh harituu kitorang stay kat Tower Regency... suka sangat diorang nyer black n white armchairs kat lobby, the one kat pic atas nii... cantik sangat!!


2 comments:

pu3natul said...

1. Dah dekat dah nak fly? Uwaaaa!!!

2. Tu bags kat belakang Lyssa tu..are those yours? Dah abis packing?

3. Kita tergelak tgk Lyssa and her inai on her fingers. Esok kat sana pakai inai mekah okehh?

4. Hohoo...munawwarah itu sungguh buat saya teruja...mahuu juga!!

aizuraawang said...

1. Insyaallah tidak tertangguh lagi...

2. Itu bags masa ke Labuan harituu... pun dah banyak... this trip tak taulah brapa byk bag nak hangkut...

3. Lyssa mmg suka pakai inai awak... sentiasa ada di jari... dia boleh duduk diam tunggu inai tuu kering..

4. Gi beli ;-) I also bought 2 from Ariani. Kita suka gak. Skrg tgh dok tgk2 tudung syria yg awak ckp tuu... tapi tak berani beli online cos nak kena cuba dulu... muka kita besar takut tak sesuai...