Monday, February 8, 2010

One Week

Sudah seminggu nenen-free.

The only time dia mintak was yesterday. Tapi dia tarik balik...

Cakap sambil senyum simpul "Mommy nak nenen... eh... tak leh tak leh... tak leh nenen. Nenen dayah..."

Sighhhhh... Mommy sayang Lyssa!

Semalam dari Ampang pergi MidValley (tak sukanya ke sana hari Ahad!! ramai giler orang!!) semata-mata nak beli bantal Barney dia. Present for being a big girl.

Cari kat KLCC takde lah pulak. The only place I've seen it is in Jusco Midvalley.

Atuk plak tak kisah nak drive and redah cari parking sumer. Mommy nii ikut jer lah. Nasib baik cepat dapat parking.

Cik Lyssa dah sebut-sebut sejak nampak sepupu dia peluk bantal Barney.

Dapat jer terus nak tido.

It was only 7pm.


4 comments:

Adinina said...

my lil' girl pun suke gile ngan Barney ni..now asik nak ikut ayah & mommy gi keje @ KLCC coz she knows there's a Barney ride there (yg masuk coin tu)..tension gak nak bawak dia ke KLCC during weekend kan, sbb obviously ktorg x suke gi sana other than for work...luckily we just found out there's a similar one at Wangsa Walk..haha. dkt sket ngan umah. mmg Barney-madness betul la.

aizuraawang said...

Ada ker kat Wangsa Walk??? You nak tau tak Lyssa pun suka giler ride Barney kat KLCC tuu... mmg simpan coins semata2 nak naik benda tuu... dahlah kalau weekends mmg kena beratur kan??? hihihih... will definitely usha the one kat WW...

MN said...

oh dah cerai susu dah???
amni blom lagi *sigh*
sebab i yg malas...adehhh!

aizuraawang said...

dah babe... baru jer... surprisngly, she took it really well...