Wednesday, February 3, 2010

Jumpa doktor terus sihat

After a week selsema tak berhenti... baru lah ke klinik tadi nak amik ubat power sikit.

Because I tak demam cuma selsema jer... tuu yang lambat sikit pergi klinik. Lagi pun memang I ni jenis liat sikit nak jumpa doktor.

Itu pun sebab tak tahan dah tiga empat hari nii macam migraine jer... Maybe because of the weather, else I need new specs, tak pun kemungkinan kena gi check gigi... Will also do those things... one by one.

Banyak duitnya tuh...

So anyway, lepas jumpa doktor, terus rasa sihat... sheesh... magik betul. Nak jugak kena kasi doktor duit dulu baru sembuh ;-)



2 comments:

Drama Mama said...

haaaa i feel you. i hate flu okeh...it can go and and on forever sampai makan ubat doc kasik. sheesh! perit hidung kena tenyeh ngn tissue kan

Drama Mama said...

haaaa i feel you. i hate flu okeh...it can go and and on forever sampai makan ubat doc kasik. sheesh! perit hidung kena tenyeh ngn tissue kan