Wednesday, January 20, 2010

Weekend plans

Baru hari rabu dah nak citer weekend plans ;-)

Just info for my darling suami who's weekend starts tomorrow...

Ini di samping trip wajib ke KLCC untuk naik Barney (dan sewaktu dengannya) yer ;-)

Saturday morning ada majlis aqiqah Suri (anak Ida) at Dewan Perdana Felda... (haaa... yer... buat kat dewan tuu...). I will most probably be going with Anie n Dhia.

Tuu takleh nak berfoto-picnic that day ;-)

And then I have bought some finger paints for Sunday's activity with Lyssa.



Baca kat blog mai-okinokiyo this costs RM21.90 kat TangoMango@The Curve, terus pergi beli satu. MPH harituu I nampak about RM30.

Dah beli, sorok dalam kereta takut budak kecik tuu nampak dan terus nak bukak.

Nak kena gi cari artblock plak nii...


8 comments:

MN said...

ha ah...diorg cuti kan khamis & jumaat... :)

oh, i pun mcm teringin nak ke klcc this weekend. nnt kalo i ternampak you i tegur *wink*

Drama Mama said...

menariknya finger paints tu..nak try gak. :-)

Love Says it All~ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aizuraawang said...

MN... marilah terserempak di klcc yer ;-)

DM... menarik kan!! gi beli!!

.Dd LaLa. said...

will get one for my boy too...

aizuraawang said...

Dd... good activity kan??

.Dd LaLa. said...

yes. skang i tau apa i can sogok to my son selain dok mandi dalam kolam.

pu3natul said...

don't forget to blog about this k? nak tengok masterpiece lyssa.