Tuesday, January 19, 2010

My 'blur' moment

I just had a 'blur' moment.

I want to pay my Astro bill via M2U.

So I switch off my phone, take out the sim card from my mobile.

(Cos I use my mobile sim card also as my broadband sim card when I surf using the lappie...)

Connected to the internet.

Logged on to my M2U...

...and was about to pay the bill...

when I realized that I can't receive the TAC if my phone is switched off!!!

Lepas tuu dok termenung jap memikir macam maner nak bayar bill...

Hahahaha.... apa laa i blur sangat harini...


8 comments:

Drama Mama said...

ahaha...tapi camna u nak bayar bil eh? i blur jugak. hahaha

aizuraawang said...

hahaha... last2 baru terfikir nak pakai wifi rumah... kah kah kah...

Leeds Al-Malique said...

hi aizura :)

i selalu baca http://zaralyssa.tumblr.com/, bila tgk dah tukar to aizuraawang, ermm mcm pernah dengar tapi dimanaaa yaa?

serius tak sangka, nape tak bgtau u ada blog hehe

(hopefully i tak silap orang kalau tak maluuuuuuuuu hahaha)

;)

aizuraawang said...

hi leeds,

di mana yaaa...??? haha.

how r u?

nope! u tak silap orang... the same person ;-)

ntahlah... terlupa nak mention i guess ;-)

.Dd LaLa. said...

me also wondering how to pay la kalau macam tu?

aizuraawang said...

Dd... cannot ;-) hv to use other source of connection... unless bill is under "favorite" then tak payah request TAC (i think laa...)

MN said...

helooo...
kenapa pindah?
tak buat house warming *wink*

aizuraawang said...

MN... saje jer... mana tau esok2 teringin nak buat parti buih ;-)